Χώροι Tελετής

Απολαύστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, όπου η Αφροδίτη-η Θεά της αγάπης και της ομορφιάς συνάντησε τον Άδωνη, τον εραστή της, σε ένα χώρο όπου η φυσική ομορφιά είναι εξαιρετική και όπου οι μύθοι και οι θρύλοι είναι ακόμα ζωντανοί.

Σχεδιάστε μια υπαίθρια γαμήλια τελετή, κλείστε το δημαρχείο ή ένα εκκλησάκι για τους όρκους σας. Πιείτε για το μέλλον σας ένα από τα παλαιότερα κρασιά στον κόσμο, μέρος μιας 4.000χρονης παράδοσης οινοποίησης στο νησί. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα πλούσιο γεύμα με τοπικά πιάτα ή διεθνή κουζίνα.

Η Πόλη Χρυσοχούς, παρέχει το τέλειο σκηνικό, είτε δεσμεύεστε για μια ζωή είτε επιβεβαιώνετε την αγάπη σας. Με τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, την άγρια φύση, τις καταγάλανες θάλασσες και μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες, η Πόλης είναι βέβαιο ότι θα σφραγίσει ανεξίτηλα την αγάπη σας.

Σημεία τέλεσης πολιτικών γάμων:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος από φως και η θέα συνδυάζει τα βουνά του Ακάμα, τη θάλασσα και μια καταπράσινη πεδιάδα.
Συνολική χρέωση: € 128.15 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου ) ή € 281,92 (ειδική χρέωση άδειας - εντός 3 ημερών).
Έξτρα χρέωση: €170,00 (μη εργάσιμες ώρες).

ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ

Το πάρκο του Αγίου Ανδρόνικου πήρε το όνομά του από την Εκκλησία του Αγίου Ανδρόνικου που βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Αυτή η όμορφη μικρή εκκλησία του 15ου αιώνα έχει πρόσφατα αποκαταστήσει τις τοιχογραφίες της. Η εκκλησία του Αγίου Ανδρόνικου χρησιμοποιήθηκε ως τζαμί κατά τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας. Από το 1960, όταν η Κύπρος έγινε ανεξάρτητη, μετατράπηκε σε εκκλησία. Τα ζευγάρια παντρεύονται με πράσινο και ροζ φόντο από τα δέντρα και τις μπουκαμβίλιες που περιβάλλουν το κιόσκι.
Συνολική χρέωση: €128.15 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου) ή € 281,92 (ειδική χρέωση άδειας - εντός 3 ημερών).

Έξτρα χρέωση: €170,00 (μη εργάσιμες ώρες).

Διαβάστε Περισσότερα

ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΛΑΤΣΙΟΥ

Το Λατσί με τον παραλιακό πεζόδρομο του είναι το γραφικό λιμανάκι της Πόλης, γνωστό σε όλη την Κύπρο για το φρέσκο ψάρι του. Παλιά ήταν ένα μικρό λιμάνι εξαγωγής κυρίως χαρουπιών. Οι παλιές πετρόκτιστες αποθήκες χαρουπιών έχουν τώρα μετατραπεί σε εστιατόρια, ψαροταβέρνες και χώρους αναψυχής. Από το Λατσί ξεκινούν μικρές κρουαζιέρες για τον Ακάμα.
Συνολική χρέωση:  € 451.92 ή 298.15 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου)

 

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Ένας όμορφος χώρος, που βρίσκεται κοντά στη χερσόνησο του Ακάμα και στα Λουτρά της Αφροδίτης. Ο χώρος της τελετής έχει θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και δίνει την εντύπωση ότι έχει βγει από ένα παραμύθι!
Διασχίζοντας τα μονοπάτια της φύσης με ρομαντικά ονόματα όπως η Αφροδίτη και ο Άδωνης και τα σημεία με πικνίκ, η περιοχή είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού. Η ανυψωμένη πλατφόρμα γάμου δίνει την εντύπωση ότι πετάει!
Περιτριγυρισμένο από μια φυσική μεσογειακή διακόσμηση, το γαλάζιο της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού και την ομορφιά του σκηνικού, το σημείο Αφροδίτη θα κάνει την ξεχωριστή σας μέρα αξέχαστη!
Συνολική χρέωση:  € 623.64 ή €469.87 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου)

Διαβάστε Περισσότερα

ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Ακριβώς στη μέση του φυσικού καταφυγίου του Ακάμα, βρίσκονται τα Λουτρά της Αφροδίτης, ο τόπος όπου η θεά της αγάπης συναντούσε τον Άδωνη, τον θεό της ομορφιάς. Ο χώρος είναι ένα μικρό αμφιθέατρο που περιβάλλεται από κυπριακή χλωρίδα και θέα στη θάλασσα.
Συνολική χρέωση:  € 623.64 ή €469.87 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου)

 

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΛΙΜΝΗΣ

Σε μια περιοχή που ονομάζεται Λίμνη υπάρχει μια υπέροχη παραλία με μια αποβάθρα όπου μπορεί να γίνει η τελετή είτε στην παραλία είτε στην αποβάθρα. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού θα κάνει το τέλειο σκηνικό για την ξεχωριστή σας ημέρα.
Συνολική χρέωση: €451.92 ή € 298.15 (εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου) 

 

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Οι γάμοι μπορούν επίσης να γίνουν σε ξενοδοχεία ή σε επαύλεις γύρω από την περιοχή της Πόλης και τα γύρω χωριά, με θέα στη θάλασσα, τη χερσόνησο του Ακάμα και τα γραφικά τοπία της περιοχής.
Συνολική χρέωση: € 623.64 ή € 469.87 (εντ'ος προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης γνωστοποίησης γάμου με τη φυσική παρουσία του ζευγαριού στα γραφεία του Δήμου)