22/11/2021
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, συνάντηση του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς, κ. Γιώτη Παπαχριστοφή με τον Προέδρο του Δ.Σ. της Αρχής Λιμένων, Δρ. Αντώνη Στυλιανού και ομάδα υπηρεσιακών από τον Δήμο Πόλεως και την Αρχή Λιμένων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ της Αρχής Λιμένων και του Δήμου Πόλεως, και ειδικότερα θέματα, που αφορούν την ανάπτυξη του λιμανιού του Λατσιού και το προσχέδιο της Αρχής Λιμένων για την επέκταση του λιμανιού. Συζητήθηκαν επίσης θέματα, που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο του λιμανιού του Λατσιού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, κ. Παπαχριστοφή εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της Αρχής Λιμένων για τη συνεχή συνεργασία τους. Παράλληλα, διατύπωσε τη βεβαιότητά του, ευχόμενος στον Πρόεδρο της Αρχής Λιμένων καλή θητεία, για τη συνέχιση και αναζωπύρωση της υφιστάμενης συνεργασίας τους.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αρχής Λιμένων, Δρ. Στυλιανού ευχαρίστησε το Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς για την υποδοχή της αντιπροσωπείας της Αρχής Λιμένων και υπερθεμάτισε τα ζητήματα, που αφορούν την αγαστή συνεργασία της Αρχής Λιμένων με το Δήμο Πόλεως. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι τέτοιου είδους συνεργασίες προωθούν και προβάλλουν την ανάπτυξη στις περιοχές ευθύνης της Αρχής Λιμένων.

Φωτογραφία συνάντησης