24/10/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙOY

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

1. Ώρα 8:00π.μ. Στέψη των προτομών των ηρώων των μαθητών Γεωργίου Στυλιανού- Αντώνη Ρωσσίδη

και της στήλης του εθνοφρουρού Μιχαήλ Μιχαλάκη από μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Πόλεως Χρυσοχούς.

2. Ώρα 9:15 π.μ.- 1:00μ.μ.Ενδοσχολικοί Εορτασμοί.

Ο Επίσημος Εορτασμός των Εκπαιδευτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Πόλεως Χρυσοχούς θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς στις 9:15 π.μ. Ακολουθεί ο εορτασμός στο Λύκειο και ΤΕΣΕΚ Πόλης Χρυσοχούς στις 11 π.μ. Προσκαλούνται όλοι να τιμήσουν τους εορτασμούς με την παρουσία τους.

Δευτέρα , 28η Οκτωβρίου 2019

1. Ώρα 6:30π.μ. Εωθινό στους δρόμους της Πόλης από την μπάντα του Γυμνασίου και Λυκείου- Τεχνικής Σχολής Πόλεως. Η μπάντα θα διέλθει από τους κυριότερους δρόμους της Πόλης.

2. Ώρα 7:00π.μ. Έπαρση των Σημαιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην έπαρση θα λάβουν μέρος αντιπροσωπείες μαθητών των εκπαιδευτηρίων Πόλεως Χρυσοχούς.

3. Ώρα 10:00π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Πόλεως Χρυσοχούς, χοροστατούντος του

Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Ιωάννη, συμπαραστατούμενου από τον Ιερό Κλήρο της Πόλης και των Κοινοτήτων του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς. Την Κυβέρνηση στη Δοξολογία θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κ. Κλέλια Βασιλείου, η οποία θα εκφωνήσει και τον Πανηγυρικό της Ημέρας.

4. Ώρα 10:45π.μ. Παρέλαση.

Η παρέλαση θα περάσει από τις οδούς Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και θα καταλήξει στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Συμμετέχουν: Μαθητές και Μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πόλεως, Αγίας Μαρίνας, Αργάκας, Περιφερειακού Πωμού – Παχυάμμου, Νηπιαγωγεία, του Γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς και του Λυκείου και Τεχνικής Σχολής Πόλεως Χρυσοχούς. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα παιανίζει η μπάντα των εκπαιδευτηρίων Πόλεως Χρυσοχούς υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής του Λυκείου και της Τεχνικής Σχολής Πόλεως Χρυσοχούς κ. Μαρίας Κυπριανού. Τον χαιρετισμό της παρέλασης θα δεχτούν η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο Πόλεως Χρυσοχούς, και οι επίσημοι από εξέδρα στην Οδό Μακαρίου Γ΄.

Τελετάρχης της παρέλασης ο καθηγητής της Φυσικής Αγωγής, κ. Γιώργος Δημητριάδης.